Wanted SuomiMies elävänä!

 

Vuosi 2013 on jo vanhentunut toista kuukautta ja SuomiMiehen blogihaasteen startti on täyttä totta. Haimme vuoden mittaiseen Seikkailuun todellista SuomiMiestä, jonka tarinaa voitte seurata täällä verkkosivujen blogissa (www.suomimies.fi/blogi) sekä SuomiMiehen Facebook-ryhmässä (www.facebook.com/suomimies.seikkailee) vuoden ajan.

Saimme ison pinon hakemuksia, jotka osoittivat, että halua, tietoa ja motivaatiota elämäntapamuutokseen teillä miehillä riittää, mutta ulkopuolinen sparraaja tai julkinen lupaus toisivat siihen sen viimeisen silauksen. Toivomme teille kaikille intoa, halua ja positiivista mieltä matkallanne kohti parempaa kuntoa!

Seuraavassa esittelemme tämän seikkailevan SuomiMiehen, turkulaisen Saska Lintusen. Kaikilla teillä on oma Seikkailunne toteutettavananne. Saskan tarinan seuraaminen voi olla iloksi ja hyödyksi omassa seikkailussanne, sillä monet painiskelevat hyvin samanlaisten kysymysten parissa liikunnan aloittamisen, liikkumisen määrän, fiksun syömisen ja painonhallinnan suhteen. Kommentoikaa, haastakaa, osallistukaa ja tsempatkaa!

 

Seikkaileva SuomiMies Saska Lintunen

 

 
Saska

 

"Hei, olen Saska! Olen 37-vuotias kahden lapsen isukki Turusta ja olen uusi SuomiMies-blogisti. Otin Blogihaasteen vastaan mielenkiinnolla ja odotan kovasti tulevaa vuotta. Aion aloittaa vuoden 2013 reippaasti urheillen ja liikkuen. Odotan itseltäni elämäntapamuutosta, uusia virikkeitä ja liikunnan iloa. Siinä sivussa vois vähän vaikka laihtua, saada uusia harrastuksia ja nauttia tästä uudesta mukavasta projektista. Jos oikein lykästää, niin joku saattaa lukea blogia ja saada itselleen jotain hyvää tulevaisuutta ajatellen. Ehkä jopa saisin jonkun innostumaan liikkunnasta.

Tätä kaikkea odottaen Samppa Linnan sanoin:
Miälevikast vuotta 2013!
Terveisin, Saska"

 

Nimi: Saska Lintunen

Ikä: 37

Ammatti: lasten ja nuorten erityisohjaaja

Perhesuhteet: avoliitto ja 2 lasta

Harrastukset: salibandy, pyöräily, valokuvaus, remontointi ja ruoanlaitto

Mieluisin liikuntalaji: salibandy

Lempiruoka: miilunpolttajan spagetti

Suosikkiartisti tai -yhtye: Stam1na

Tämän biisin tai kirjan olisin halunnut kirjoittaa: Jo Nesbon Harry Hole -kirjat

Paras paikka maailmassa: koti

Tavara, jota ilman en voi elää: Tylsä vastaus, mutta läppäri

Karmein paheeni: suklaanhimo

Olen hyvä: isä

Näin rentoudun: luen

Elämäni tähtihetki: lasten syntymät

Odotan tulevalta Seikkailulta: paljon!

 

 Saska aloittaa SuomiMies-blogistina helmikuussa.